Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Padel na vozniškem izpitu

George Russell
Padel na vozniškem izpitu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.05.2023 23:48

George Russell je sicer spreten z dirkalnikom Formule 1, toda izven steze pa njegove vozniške veščine niso nič posebnega. Tako vsaj meni njegov oče Steve.

Urša Prosenjak HB Press

»Fantje v Formuli 1 so že v redu na stezi, toda na običajnih cestah niso nikoli tako dobri kot njihovi očetje,« je prepričan Steve Russell. »George mi vedno govori, naj upočasnim, ko se približujemo križišču, njegovi mami pa je všeč, ko jo pelje naokrog in vozi hitro.«

Ata Russell pa se spominja tudi incidenta, povezanega s sinovim vozniškim izpitom. »Enkrat samkrat se George ni potrudil tako, kot se zna, in to je povzročilo precejšen direndaj,« pripoveduje Steve. »Ko je pri 17-ih prvič opravljal vozniški izpit, je padel. Prepričan je bil, da je dovolj to, da je odličen voznik na stezi. Domov je prišel besen in trdil, da se je ocenjevalec motil. Morala sva se vrniti v izpitni center, da se je George lahko soočil z njim, kar se ni ravno najbolje obrnilo.«

V Formuli 1 gre Georgeu očitno bolje kot na običajnih cestah, čeprav rezultatov, o katerih je sanjal ob svoji selitvi iz Williamsa v Mercedes, še ni dosegel.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija