Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Številne prednosti sodelovanja s Hondo

Fernando Alonso
Številne prednosti sodelovanja s Hondo
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
26.05.2023 04:40

Aston Martin je v teh dneh potrdil svoje sodelovanje s Hondo od leta 2026. Do japonske znamke je bil Fernando Alonso, ki je vozil z njihovimi motorji že v svojem obdobju pri McLarnu, kritičen, vendar se je zdaj na novico odzval pozitivno.

Urša Prosenjak HB Press

»To je za ekipo zelo dobra novica,« je povedal. »Kaže na predanost Aston Martina zmagi v prvenstvu v prihodnosti ter pripravljenost prevzeti popoln nadzor nad razvojem avta. To je za vse nas znak, da imamo željo in potencial zmagati.«

»Mislim, da je to pravi način. Zlasti leta 2026, ko bodo prišli novi predpisi, bo bolje, če lahko svoj pogonski sklop razvijemo skupaj s šasijo in imamo vse vnaprej integrirano. Veliko je prednosti, vendar pa to ne pomeni, da Aston Martin do leta 2026 ne bo imel možnosti za naslov prvaka.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
autogeek26.05.2023 12:02
Aston bo moral še veliko vložiti, da bo na nivoju. Res pa je, da en vodja oz. lastnik lahko naredi veliko dobrega za ciljno usmeritev celotne ekipe. Alonso bo mogoče zamudil vlak, mogoče pa bo vztrajal, pa čeprav mora že sedaj veliko več vaditi kot pa mladci, da ostane na nivoju.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija