Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Mercedesu nove stranice ne bodo pomagale

Christian Horner
Mercedesu nove stranice ne bodo pomagale
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
27.05.2023 00:36

Mercedes je v Monako prišel z občutnimi nadgradnjami. Med drugim so opustili dosedanje neobstoječe stranice. Christian Horner je skeptičen in meni, da gre le za vizualno spremembo, te pa ne vplivajo posebej na rezultate na stezi.

Urša Prosenjak HB Press

Med najbolj očitnimi novostmi, ki jih je uvedel Mercedes, so stranice, ki so bolj podobne stranicam Red Bulla in ostalih dirkalnikov, inovativne neobstoječe stranice pa so opustili.

Horner dvomi, da bo to pomagalo. »Priznam, da si jih še nisem poglobljeno ogledal. Na pogled so videti drugačne, toda včasih vizualne spremembe še najmanj vplivajo na zmogljivost avta. Najpomembnejše je to, kar je pod površjem.«

Opozarja, da nadgradnje ne bodo koristile Mercedesovemu proračunu. »Prinesli so veliko delov, kar pomeni, da so se verjetno že precej približali omejitvi. Od njih je odvisno, kaj bodo naredili s preostankom in kako dobro ga bodo porabili.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Dynisco27.05.2023 02:04
Horner se ukvarja z Mercedesovim proračunom?! Mar nebi raje lasten prag preštihal...
scythe27.05.2023 08:37
Če je RBR dobil milo kazen za kršitev proračuna, zakaj ga ne bi Mercedes kršil? Dejansko se splača kršiti, če veliko pridobiš. Par miljonov kazni, par % majn vetrovnika in to je to.
pepo7327.05.2023 13:09
scythe, manj vetrovnika?Že sedaj so ga imeli občutno premalo!:):)
scythe28.05.2023 11:21
Še vsejen lahko kršijo propračun, pa bodo imeli več vetrovnika kot RBR-ju, drugo leto, če ostane Merc na 3. mestu. Če zgrešiš koncept dirkalnika, ti noben vetrovnik kaj veliko ne pomaga.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija