Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Verstappen bo podrl vse rekorde

Gerhard Berger
Verstappen bo podrl vse rekorde
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.05.2023 22:49

Nekdanji dirkač Gerhard Berger napoveduje popolno dominanco Maxa Verstappna v tej sezoni. Prepričan je, da bo podrl vse doslej postavljene rekorde, vključno s 103 zmagami Lewisa Hamiltona.

Urša Prosenjak HB Press

Po le šestih dirkah sezone je razlika med vladajočim prvakom in njegovim ekipnim kolegom 39 točk. Berger ne vidi možnosti, da bi lahko Verstappnu kdorkoli preprečil osvojitev tretjega naslova.

»Prepričan sem, da bo podrl vse obstoječe rekorde v Formuli 1, vključno s 103 zmagami, ki jih je dosegel Lewis Hamilton. Sam sicer pravi, da mu to ni pomembno, vendar se bo to spremenilo,« je napovedal Berger.

»Marsikdo vidi v rivalstvu med Vestappnom in Perezom ponovitev zgodbe Ayrtona Senne in Alaina Prosta. Da, Verstappen je res v enaki ligi in tudi Perez se trudi po najboljših močeh, da bi mu ostal tesno za petami, a vseeno je Verstappen kategorija zase,« je še dodal.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
autogeek31.05.2023 10:42
Kako je to napovedovanje brezsmiselno! Max je dober in vedno boljši, saj se uči in dela vedno manj napak. Lewis je bil isti. Ampak za toliko zmag moraš imeti tudi srečo. Pa predvsem osredotočenost. Če ti to uspe celo desetletje, si res norc. Sam mislim, da Max ne bo vztrajal. Je naveličan že sedaj.
Senna4Ever31.05.2023 13:26
Kdo vse je tale "marsikdo" v zadnjem odstavku?! Ker primerjati rivalstvo med Verstappnom in Perezem z rivalstvom med Senno in Prostom je naravnost smešno in popolnoma neprimerljivo. Perez je tu (žal) vsaj eno ligo nižje Maxa, zato tole kvečjemu spominja na rivalstvo med Šumijem in Barikelom svoj čas.
hubertfast31.05.2023 15:19
Tako kot je imel Rubinjo svoj čas prebliske, jih ima tudi Čeko ali recimo kot jih je imel Bottas.
pobunjenik31.05.2023 22:34
Max je vrhunski dirkač v vrhunskem dirkalniku, lh pa je le dober dirkač, ki je bil v dominantnem dirkalniku, to je razlika.
xrenaultx31.05.2023 23:38
@pobunjenik, ne pisati bedarij. Proti komu se je že Max dokazal? V moštvu je vedno bil prva violina, pa ni imel v moštvo še niti enega vrhunskega moštvenega kolega in ga nikoli ne bo imel. Hamilton je vozil pa že proti trem svetovnim prvakom. In trenutno vozi proti Russlu, ki velja za enega izmed najboljših mladih voznikov. Tako dominantnega dirkalnika kot ga pa ima letos Max, pa ne vem če ga je že imel kdaj kdo.
RR_0101.06.2023 05:14
če ga je kdo imel? Primer : Sigurno tedaj Šumi, ko je že na kvalifikacijah bila razlika več kot pol sekunde v avtu. Če pa gledaš Rbull zdaj je pa komaj prvi za nkaj tisočink. Dirka je pa druga pesem
autogeek01.06.2023 10:38
#xrenaultx, +++
© Copyright 1999-2023 Avtomanija