Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Asfaltiranje ne glede na vse

Velika Britanija
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
31.05.2023 23:38

V britanskem mestu Darlington so delavci pri obnovitvenih delih naleteli na nenavadno oviro in se odločili, da jo bodo kar obšli. Dobesedno.

Urša Prosenjak

Lastnik BMW-ja svojega jeklenega konjička, parkiranega ob cesti, ni premaknil kljub številnim obvestilom o načrtovanih delih in postavljenim znakom. Delavcem, ki so nameravali preplastiti cestišče, tako ni preostalo drugega, kot da so se parkiranega avta preprosto izognili ter položili asfalt okoli njega.

Nenavaden prizor je kaj hitro našel pot na splet, kjer je bil deležen tudi številnih komentarjev in mnenj, kaj da bi delavci morali storiti, nekdo je celo predlagal, da bi morali položiti asfalt kar čez avto.

Naposled se je odzvala mestna uprava, ki je pojasnila situacijo s svojega vidika:

»Vozilo je parkirano na območju, kjer ni omejitev v zvezi s parkiranjem, zato zoper lastnika ne moremo ukrepati. Poskušali smo stopiti v stik z njim in ga prositi, naj avto odstrani, vendar so bili poskusi neuspešni. To pomeni, da je bila preplastitev opravljena okoli avta, zaplato, ki je ostala izpuščena, bomo preplastili kasneje, ko bo avto odstranjen, vendar bo to predstavljalo dodatne stroške, prav tako pa bo vidna razlika v površini. Da bi se izognili takšnim situacijam, so vedno pravočasno nameščene oznake o načrtovanih vzdrževalnih delih.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark91101.06.2023 10:53
Naročiti pajka, se ga za čas asfaltiranja prestavi, potem pa spet postavi nazaj na isto mesto...simpl ko pasulj...ampak zakaj bi bilo preprosto, če se da zakomplicirati...
© Copyright 1999-2023 Avtomanija