Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

O dirkačih bomo govorili kasneje

Frederic Vasseur
O dirkačih bomo govorili kasneje
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
03.06.2023 01:33

Ferrari je v Barceloni predstavil nove stranice, s katerimi upajo na izboljšanje hitrosti in posledično približanje Red Bullu. Ker pa se začenja del sezone, ko se počasi že pripravljajo pogodbe z dirkači za naslednjo sezono, marsikoga bolj kot posodobitve dirkalnika zanima posodobitev ekipe.

Urša Prosenjak HB Press

Fred Vasseur se s postavo prihodnjih sezon ne obremenjuje v tem trenutku. Bolj se osredotoča na letošnji dirkalnik. Doslej se je Ferrari v kvalifikacijah dobro držal, na dirki pa je bila druga pesem. Po prvem dnevu v Barceloni je težko oceniti učikovitost sprememb. »Prvi občutek je dober, vendar poglejmo celoto in šele skozi celoten vikend bomo videli, kakšna je situacija,« pojasnjuje vodja ekipe, ki meni, da stranice niso ključne. »Zagotovo je sprememb, vendar to ni drug avto.«

Z govoricami o spremembah v ekipi se ne obremenjuje in ne želi komentirati ugibanj, ali se bo italijanski ekipi pridružil Lewis Hamilton ali pa bosta tudi drugo leto v Ferrarijevih dirkalnikih sedela Charles Leclerc in Carlos Sainz. »Za zdaj imamo dovolj dela z razvojem avta. Po tehnični plati je še veliko za postoriti, o dirkačih pa bomo govorili kasneje,« je pojasnil Vasseur.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija