Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Čudovita podpora navijačev

Fernando Alonso
Čudovita podpora navijačev
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
03.06.2023 01:47

Carlos Sainz ima na dirkališču v Barceloni svojo lastno tribuno, od koder pa je bilo med petkovimi treningi slišati glasno navijanje vsakič, ko je mimo pripeljal Fernando Alonso.

Urša Prosenjak HB Press

Alonso, ki že vse od začetka sezone navdušuje navijače, jih tudi tokrat ni razočaral. Prvi dan je zaključil na drugem mestu, le desetinko sekunde za aktualnim prvakom. Na domači dirki se mu tako obetajo še ene stopničke, vendar sam noče pričakovati preveč.

»Nadgradnje, ki smo jih vpeljali, nam zaenkrat pomagajo, vendar počakajmo, da bomo videli, kako bo v soboto in nedeljo, ko bodo vsi dali vse od sebe,« je povedal. Opazil pa je ogromno podporo s tribun, kar ga je seveda razveselilo. »Veliko tribun je zelenih in naši Aston Martin izdelki so na stojnicah zelo popularni. Navijači so čudoviti in lepo je videti njihovo podporo. Upam, da se jim bomo lahko oddolžili z dobrim nastopom.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija