Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Življenje brez Angele

Lewis Hamilton
Življenje brez Angele
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
06.06.2023 20:09

V marcu sta Lewis Hamilton in njegova fizioterapevtka Angela Cullen zaključila sodelovanje. Nekaj mesecev kasneje je sedemkratni šampion spregovoril o življenju brez nje.

Urša Prosenjak Maja Lazovski

Hamilton ne skriva hvaležnosti za vsa leta, ki sta jih preživela skupaj, prav tako pa odkrito priznava, da jo še vedno pogreša.

Angela je bila ob Lewisovi strani kar sedem let. Zato ni nič nenavadnega, da je privajanje na življenje brez nje težko: »Vsak dan jo pogrešam. Zame je bila kot svež zrak. V vseh sedmih letih, kar sva sodelovala, mi je bila v veliko oporo. Še vedno je moja dobra prijateljica.«

Konec dolgega in tesnega sodelovanja bi lahko povzročil tudi spremembe v pripravah na treninge, kvalifikacije in dirke. Vendar Hamilton zanika, da bi odhod Cullenove povzročil tovrstne težave. »Vedno moraš prilagajati svojo rutino, ekipa pa mi je pomagala, da sem se postavil nazaj na noge.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija