Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Prihodnost potniških kabin kot jo vidi DS

Koncept
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
09.06.2023 00:45

Znamka DS Automobiles je predstavila svojo vizijo potniških kabin prihodnosti.

Urša Prosenjak

Oblikovalska študija M.1. 21 je po besedah avtorjev oblikovalski manifest, ker vključuje določene regulativne, industrijske in gospodarske zahteve, da lahko zagotovi hitrejšo proizvodnjo. Potniška kabina je opremljena s številnimi tehnološkimi in stilističnimi triki, kot je na primer prilagodljiva in z okoljem povezana svetloba, denimo velike krožne luči v vratih.

DS je tudi povečal razpoložljivi prostor z odstranitvijo sredinske konzole in osrednjega tunela. Armaturna plošča lebdi pred sedežema in je potisnjena naprej za še več prostora.

DS je prilagodil tudi uporabniški vmesnik, pri čemer izpostavlja, da so izklopljeni zasloni grdi in ne dodajajo estetske vrednosti. M.i. 21 rešuje to težavo s projiciranjem informacij na trak, ki je lahko neprosojen za prikaz informacij ali prosojen za razkrivanje okrasnih materialov. Potniki upravljajo sistem z glasom ali daljinskim upravljalnikom na sredinskem naslonu za roke. Edini zasloni, ki jih DS ni mogel prilagoditi, so bili tisti za stranske kamere.

DS pogosto skriva modele, kot je M.i. 21, ker vključuje veliko prihodnosti znamke, je povedal Thierry Metroz, direktor oblikovanja DS Automobiles. Vendar pa bo ta primerek na ogled javnosti na bienalni razstavi obrti in oblikovanja Revelations v Grand Palais Ephemere v Parizu do nedelje, 11. junija.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
MaStr09.06.2023 12:34
Beautifull... Not!!
palpatine11.06.2023 12:54
Upam da tako vidi prihodnost potniških kabin samo DS
DasAuto11.06.2023 13:27
wtf... groza kam vse to pelje...
© Copyright 1999-2023 Avtomanija