Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Marko pojasnil Perezov položaj v ekipi

Red Bull Racing
Marko pojasnil Perezov položaj v ekipi
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.06.2023 01:27

Red Bullov svetovalec Helmut Marko je komentiral prihodnost Sergia Pereza v moštvu. Meni, da njegovo mesto ni v nevarnosti.

Urša Prosenjak HB Press

Perez je sezono začel prepričljivo in celo odkrito sanjal o naslovu svetovnega prvaka, že v Avstraliji pa so sanje pričele bledeti. Po sedmih dirkah za ekipnim kolegom zaostaja 53 točk. Pojavila so se ugibanja, da bi lahko Red Bull razmišljal o zamenjavi, vendar Helmut Marko tem govoricam nasprotuje. »Vse to je neumnost. Njegov sedež ni bil nikoli v nevarnosti in tudi ne bo,« je odločno zatrdil. Perezova vloga se mu zdi pomembna. »Je pomemben člen za dosego naših ciljev, postati prvi in ​​drugi v prvenstvu med vozniki in čim prej zmagati v konstruktorskem prvenstvu.«

Za Mehičana pa ima tudi pomemben nasvet: »Osredotočiti se mora nase in se ne sme izmučiti med poskušanjem premagati Maxa. Mora biti tam, ko se kaj zgodi Verstappnu. Njegova močna dirka po slabih kvalifikacijah v Španiji je bil dober začetek.« Sergio Perez ima pogodbo z Red Bullom do prihodnjega leta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija