Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Pogodbo sem podpisal v pižami

Carlos Sainz
Pogodbo sem podpisal v pižami
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
14.09.2023 01:16

Carlos Sainz je v maju leta 2020 podpisal pogodbo s Ferrarijem, kjer mu je bil zagotovljen sedež že pred začetkom sezone. Še danes se spominja trenutka največjega ponosa v svoji karieri.

Urša Prosenjak HB Press

»Ko mi je Ferrari ponudil pogodbo, smo bili ravno sredi pandemije covida. Vsi smo bili ujeti doma. Zaradi tega sem imel veliko časa za premišljevanje in vsa pogajanja s Ferrarijem,« opisuje dogodke, ki so ga pripeljali na današnjo pot.

O pogodbah se običajno pogaja manager, saj je dirkač popolnoma osredotočen na trenutno sezono. V času pandemije pa je bilo drugače, saj se je sezona začela šele v prvi julijski konec tedna.

»Veliko časa sem imel, da sem vse to premislil. Lahko sem se aktivno vključil v pogajanja. Stanoval sem pri starših, vsa družina je bila skupaj in skupaj smo spremljali razvoj dogodkov,« se spominja.

V spominu pa mu je ostal – takrat še kot McLarnovemu dirkaču – dan, ko je končno podpisal pogodbo. »Zgodilo se je v ponedeljek ob devetih. Ravno sem se zbudil v pižami in prav tako, v pižami, sem tudi podpisa pogodbo. Vse se je zgodilo tako hitro in bilo je čudovito.«

A zaradi protikoronskih ukrepov se svojega uspeha ni mogel veseliti tako, kot bi želel. »Nisem mogel praznovati, nikomur nisem mogel povedati, bila je dobra novica ob slabem času. Čeprav je bilo to obdobje močno negativno zaznamovano s covidom, pa sem imel zelo lepe trenutke in zelo lep teden s svojo družino.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Neobremenjen15.09.2023 09:26
Stanoval pri starših???
ASUSfan15.09.2023 14:25
Pri starsih v Carlosovem primeru pomeni v super luksuzni vili cca 2000 m2.
Neobremenjen15.09.2023 18:08
ASUSfan, sploh ne gre za to, kako velika ali pa razkošna vila je v igri. Gre za to, da bi lahko bil tip pri svojih letih samostojen.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija