Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Samo on lahko ustavi Verstappna

Gerhard Berger
Samo on lahko ustavi Verstappna
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
14.09.2023 01:30

Max Verstappen se zdi ta hip nepremagljiv. Mnogi se sprašujejo, ali bo v letošnji sezoni še kakšna dirka, kjer bo zmagal kdorkoli drug. Nekdanji dirkač Gerhard Berger je prepričan, da obstaja le en človek, ki lahko prekine Verstappnov niz zmag.

Urša Prosenjak HB Press

Verstappen je zmagal na 11 dirkah zapored in nič ne kaže, da bi bilo na preostalih osmih v letošnji sezoni kaj drugače. Berger pa meni, da lahko eden izmed preostalih dirkačev aktualnemu prvaku vendarle oteži pot do tretjega naslova.

»Lewis Hamilton je človek, ki vedno natančno ve, kdaj je njegov dan, kdaj lahko uspe. Verjetno bo on tisti, komur bo uspela tista zmaga, ki Verstappnu ne bo,« pojasnjuje Berger. Sicer ni povsem prepričan, da se bo to zgodilo še letos, vendar verjame, da je sedemkratni šampion tisti dirkač, ki mu ta podvig lahko uspe. »Do pred nedavnim je bil Lewis najboljši dirkač. Zdaj bo večina verjetno rekla, da je to Max. In v tem trenutku bi tako menil tudi jaz,« je povzel.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
pobunjenik15.09.2023 21:43
Spet se ne strinjam. Kdo pa sploh je ta Lewis??? Po moje, en velik srečnež, ki je bil večino časa odkar dirka, ob pravem času na pravem mestu in nič več od tega.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija