Genialen zaključek Sainza

Carlos Sainz
Genialen zaključek Sainza
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
17.09.2023 16:31

Carlos Sainz je na koncu dirke pomagal Norrisu, da mu je ta pomagal obdržati zmago.

Artur Švarc

Sainz je že po radijski zvezi povedal, da namerno drži Norrisa znotraj DRS, s katerim se je potem branil pred jurišem obeh Mercedesov, ki nista mogla mimo.

"Občutek je neverjeten, celoten vikend je neverjeten. Rad bi se zahvalil vsem pri Ferrariju za izjemno delo, da smo končno obrnili sezono v svoj prid in zmagali."

"Ta vikend smo vse naredili prav in na dirki tudi. Naredili smo vse, kar smo morali. Izpeljali smo vse skupaj perfektno in vzeli zmago, danes bo na nas ponosna vsa Italija."

"Na začetku vsakega stinta je bilo treba paziti gume, da bi zdržale število krogov. Zaradi varnostnega avtomobila smo morali v bokse prej kot smo načrtovali, zato je bil stint na trdih gumah zares dolg."

Sainz je potrdil, da je v zadnjih krogih skoval zavezništvo z Norrisom: "Na koncu je bilo zelo tesno. Dal sem Landu nekaj DRS, da sem mu pomagal in na koncu se je izplačalo."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
WrongWorld17.09.2023 16:38
vsekakor genijalna poteza!
pobunjenik17.09.2023 18:28
Čestitke za zmago, tudi Landu za drugo mesto, škoda, ker je George zapravil odlično možnost za stopničke, čestitke tudi Maxu za dobro uvrstitev.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija