Najraje bi se zvil v klobčič in bil sam

George Russell
Najraje bi se zvil v klobčič in bil sam
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.09.2023 02:12

George Russell si bo bržkone želel čimprej pozabiti singapursko dirko. Skoraj je že stal z eno nogo na stopničkah, nasmihala se mu je celo možnost zmage, potem pa je šlo vse pošastno narobe in tik pred ciljem je končal v ograji.

Urša Prosenjak HB Press

Russell je bil na tretjem mestu, skušal je prehiteti Landa Norrisa in če bi mu to uspelo, bi nemara prehitel še Sainza, a se stvari niso odvijale po načrtih. Po dirki je bil vidno pretresen.

»Najstrašnejši občutek na svetu je, ko si tako izčrpan fizično in psihično, pa zapraviš priložnost za zmago in narediš takšno napako,« je povedal. »To je srce parajoče. Zadeti ograjo v zadnjem krogu je res... tako bedna napaka je. Verjetno je šlo za pomanjkanje zbranosti, bil je že zadnji krog in vedel sem, da je priložnost zamujena. V takšnem trenutku bi se najraje zvil v klobčič in bil sam.«

Njegov ekipni kolega Lewis Hamilton je uspel doseči stopničke, v svoji karieri pa je prestal že prenekatero podobno uničujočo bridkost. Kolegu je namenil spodbudne besede, da se bo zlahka pobral in se vrnil nazaj na vrh.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Whiteswan18.09.2023 14:24
Vcasih smo pri pingpongu rekli, pravi igralci se poznajo ko je 20:20. Mali bo se moral zgance papat.
kimikaze18.09.2023 16:11
Glavno da je hiter in lahko brez problema parira najboljšim, ostalo bo že prišlo.
WrongWorld18.09.2023 17:18
čaki... sm se ravno spomnil primera ko je bil nadomestni dirkač in ga je tik pred zdajci izdal motor mislim da je bil to njegov prvenec v mercedesu ko je bil avto še nekoliko superioren. v obeh primerih ni lahko požret te izgube.
Whiteswan19.09.2023 09:06
Noben ne zanika da je dober oz skorajda vrhunski. A bo se rabil kar nekaj fine-tunninga. V detaljih se poznajo razlike. Kot to da duso spustis tik pred koncem.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija