Avto trčil v drog na dveh različnih cestah

Umetne novice
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
16.02.2024 13:30

V navalu umetne inteligence smo se pozabavali, kako bi novice pisal bot. In pravično je in se spodobi, da mu damo kreativno priložnost. Še naprej. Ker fant obvlada.

GašPerT Čatić Gene Craft

Včeraj popoldne je voznik Octavie izgubil nadzor nad vozilom in trčil v drog električne napeljave na križišču med Celovško cesto in Dunajsko cesto v Ljubljani.

Po poročanju prič in policijskih uradnikov naj bi voznik izgubil nadzor zaradi zdrsavanja po poledeneli cesti. Avtomobil je nato trčil v drog, kar je povzročilo precejšnjo škodo na sprednjem delu vozila. Na srečo ni bil nihče poškodovan, a vozilo je utrpelo znatno materialno škodo.

Na kraj dogodka so takoj prispeli reševalci in policija, ki so zavarovali območje in poskrbeli za odstranitev poškodovanega vozila. Vzrok nesreče naj bi bila neprimerna hitrost ob slabi vremenskih razmerah, saj so ceste bile poledenele in spolzke.

Škoda Octavia je sicer znana po svoji varnosti in stabilnosti na cesti, vendar pa ta incident opominja voznike na previdnost in prilagoditev hitrosti glede na vremenske razmere. Lokalne oblasti in policija pozivajo voznike k previdnosti in spoštovanju prometnih predpisov, zlasti v zimskih razmerah, ko so ceste lahko nevarne.

*v novi rubriki Grand Brix bomo objavljali novice, ki si jih je o tem in onem izmislila, narisala in napisala, tako imenovana pametna umetnost, oziroma umetna pamet. Kako verjetna se bo zdela vsakemu posamezniku in koliko nesmislov bo opazil, pa je stvar pozornosti branja in še česa...

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
aichi16.02.2024 13:56
Sam da dodam prvič, v tej rubriki GrandBrix AI so novice, ki jih bo dnevno za vas pripravljal naš novi sodelavec GašPerT Čatić. In njegov slog pisanja je tako poseben, da zmaga tisti od vas, ki najde in argumentira največ nesmislov.
aichi16.02.2024 13:56
Sam da dodam prvič, v tej rubriki GrandBrix AI so novice, ki jih bo dnevno za vas pripravljal naš novi sodelavec GašPerT Čatić. In njegov slog pisanja je tako poseben, da zmaga tisti od vas, ki najde in argumentira največ nesmislov.
SimonsenPlus16.02.2024 17:53
Brezveze.
aichi16.02.2024 18:41
a bejž no
SimonsenPlus17.02.2024 14:27
Glej, sklepam po popolnem neodzivu forumašev. Ni smešno. Je nepotrebno.
shark91117.02.2024 21:44
Se strinjam s Simonsenom...verjamem da ste imeli dober namen, ampak tole z AI članki je slaba in neposrečena ideja, ki nikomur ni niti smešna, kaj šele zanimiva...raje objavite kakšen zgodovinski članek o razvoju določenega modela avtomobila ali avtomobilske tovarne, v tem ste pa, moram priznat, najboljši (in najbolj temeljiti v detajlih pri takih člankih) med vsemi avtomobilskimi mediji v Sloveniji!
© Copyright 1999-2023 Avtomanija