Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Vrednote, ki jih zagovarjamo, moramo tudi živeti

Toto Wolff
Vrednote, ki jih zagovarjamo, moramo tudi živeti
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
22.02.2024 02:08

Christian Horner še vedno zavrača vse očitke glede svojega vedenja in naprej opravlja svoje delo, vsaj dokler ne bodo znani rezultati preiskave. Na dogajanje so se odzvali tudi vodje ostalih ekip, med njimi Toto Wolff.

Urša Prosenjak HB Press

Avstrijec je bil tudi sam pred kratkim pod drobnogledom, ko je bil obtožen deljenja zaupnih službenih informacij s svojo ženo, a so ga kaj hitro oprali krivde in ovrgli obtožbe. Pri Hornerju za zdaj še ni tako.

»Precej jasno je,« je prepričan Wolff. »Formula 1 in ekipe predstavljamo vključevanje, enakopravnost, poštenje in raznolikost. Vendar ne zgolj z besedami, pač pa tudi z dejanji. Te vrednote moramo živeti vsak dan. To so standardi, ki smo si jih sami postavili.«

»A v zadnjih tednih je bilo veliko ugibanja, marsikaj se dogaja. Red Bull je sprožil neodvisno preiskavo. Če bo opravljena na pravi način, transparentno, potem se lahko iz tega kaj naučimo. Pogovarjati se želimo o dirkalnikih, o športu, ne pa o takšnih stvareh,« je še dodal.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
kolesarxy22.02.2024 06:16
O kakkšnih stvareh? Vse so le govorice, največ škode se naredi, ko se obsoja brez dokazov.
Neobremenjen22.02.2024 11:07
O stvareh, ki niso dirkalniki in šport. Kaj ti iz izjave Wolffa ni jasno? Ne razumem.
majkinotrajt22.02.2024 19:49
pač da se ne govori o klevetah in privat zadevah ki z f1 nimajo veze
© Copyright 1999-2023 Avtomanija