Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Verstappen ponovno v družbi najboljših

Športne nagrade Laureus
Verstappen ponovno v družbi najboljših
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
27.02.2024 01:20

Max Verstappen je eden izmed šestih nominirancev za prestižno športno nagrado Laureus v svoji kategoriji, v drugi kategoriji pa se za odličje poteguje tudi njegova ekipa Red Bull Racing.

Urša Prosenjak

Laureus so vsakoletne nagrade za svetovne športne dosežke. Verstappen je že lani in predlani osvojil nagrado v kategoriji športnik leta, njegove letošnje možnosti z zmago pa so visoke, glede na dejstvo, da je zmagal kar a 19 dirkah izmed skupno 22 v lanski sezoni.

Za prestižni naslov se poleg Maxa Verstappna potegujejo še tenisač Novak Djokovic, atleta Mondo Duplantis in Noah Lyles ter nogometaša Erling Haaland in Lionel Messi. 25. podelitev nagrad Laureus bo v Madridu, 22. aprila.

Verstappen pa ni edini predstavnik Formule 1, ki si je prislužil nominacijo. V kategoriji športnih ekip se za naslov najboljše med najboljšimi poteguje tudi ekipa Red Bull Racing. Ostali kandidati v isti kategoriji so še nogometno moštvo Manchester City, nemška košarkarska reprezentanca, golf ekipa Europe Ryder Cup Team, španska ženska nogometna reprezentanca in južnoafriška rugby reprezentanca.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
kolesarxy27.02.2024 09:41
Kar se tiče motošporta, je definitivno daleč pred vsemi za nagrado. Z drugimi športi se potegovat za neko nagrado je pa nesmisel. Nogometaš ali atlet nima podpore tehnike. No vsaj vem ne, da bi šprinterice ali kopačke delale dodatno razliko....
© Copyright 1999-2023 Avtomanija