Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Testiranje je pomemben uvod v sezono

Daniel Ricciardo
Testiranje je pomemben uvod v sezono
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.02.2024 01:38

Daniel Ricciardo je lani vskočil sredi sezone namesto odslovljenega Nycka de Vriesa, a se je že kmalu poškodoval, zato so priprave na letošnjo sezono zanj toliko pomembnejše. Letos bo namreč prvič po letu 2022 tekmoval v celotni sezoni.

Urša Prosenjak HB Press

Pred začetkom sezone se zlasti osredotoča na razvoj dobrega odnosa z ostalimi člani ekipe. »Tudi za dirkača z mojimi izkušnjami so testiranja pomembna. Letos imamo veliko novega osebja, zato sem si vzel čas, da se spoznamo pred prvim dirkaškim vikendom. To je pomembno, ker ko se začnejo dirke, nimamo veliko časa za kvalitetno druženje,« je pojasnil Avstralec.

Dodal je še, da je tempo sezone hiter. »Trening za treningom, dirka, letalo, naslednja dirka. Vesel sem, da bom tu celotno sezono in upam, da bomo dosegli kaj res izjemnega. Začnimo z dobrim, ampak na neki točki pa upajmo, da bomo prišli do izjemnega.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija