Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Zaostanek bomo nadoknadili

Max Verstappen
Zaostanek bomo nadoknadili
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
01.03.2024 00:37

Max Verstappen je namignil, da so tekmeci prej kot on navili motorje do konca, zaradi česar ga zaostanek ne skrbi.

Urša Prosenjak HB Press

Verstappen še vedno velja za favorita letošnje sezone, a je četrtkovo dogajanje to predpostavko nekoliko zamajalo. V drugem treningu sta se Mercedesa zavihtela na prvo in drugo mesto, medtem ko se je moral aktualni šampion zadovoljiti s šestim, s skoraj pol sekunde zaostanka za vodilnim Hamiltonom.

Ni mogoče povsem z gotovostjo vedeti, ali Red Bull nekoliko prikriva svojo pravo zmogljivost, ali pa se v kvalifikacije res podajajo šibkejši kot ponavadi, a se zdi, da je resnica nekoliko bližje prvi domnevi, vsaj glede na Verstappnovo mirnost in pojasnjevanje o načinih delovanja motorja, ki naj bi bili razlog za primanjkljaj hitrosti.

»Ni se mi zdelo tako slabo,« je konec dneva povedal Verstappen. »Mislim, da smo zelo blizu, morda so nekateri okoli nas že nekoliko navili motor glede največje hitrosti. Vendar se osredotočamo le nase, danes je bilo nekaj manjših težav z ravnotežjem spredaj ali zadaj, a nič hujšega. Vse je v iskanju prave točke. Posebej tu, z grobim asfaltom, je to pomembno, ker tu pridobimo čas in na to se bomo nekoliko bolj osredotočali jutri.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
F1_tom01.03.2024 10:17
ah ... stavim da bo 0.5s pred drugim na pole-u
redbull01.03.2024 10:27
Nikol RB ni bil kaj prida na 1 krog . Še lahk zgodi da ne bo kaj prida
F1_tom01.03.2024 19:35
evo, kaj sem reko?
© Copyright 1999-2023 Avtomanija