Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Nismo niti blizu Red Bullu

Lewis Hamilton
Nismo niti blizu Red Bullu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
01.03.2024 00:41

Na drugem treningu sta Mercedesa presenetljivo osvojila vrh, Hamilton pa opozarja, da niso niti približno blizu Red Bullu.

Artur Švarc HB Press

Medtem ko je Mercedes na drugem treningu šokiral tudi sebe, je Lewis Hamilton opozoril, da njihova hitrost za dirko ni niti približno blizu tisti, ki jo ima Red Bull.

Aktualni trikratni svetovni prvak Max Verstappen in Red Bull gredo v 2024 kot prvi favoriti za osvojitev še enega dvojnega naslova, toda uvodni dan dogajanja je povzročil manjši dvom o prednosti, ki so jo pripisovali Red Bullu.

Pod reflektorji, ki so najbližje pogojem na kvalifikacijah in dirki, je Mercedes zablestel, medtem ko je bil svetovni prvak šele šesti. Šele v Q3 na kvalifikacijah, bomo videli, ali je ta šokantni petkov Mercedes napovedal enako dobre dosežke tudi takrat, ko najbolj šteje, ali pa Red Bull čaka do zadnjega, da razkrije potencial RB20. Kakorkoli že, ko gre za tempo na dirki, Lewis Hamilton meni, da ima Red Bull še vedno očitno prednost pred vsemi.

»Na prvem treningu smo bili presenečeni, zjutraj je bilo zelo vetrovno in težavno za vse. Steza je bila precej drugačna od tiste izpred tedna dni. Občutek je bil dober, a nisem vedel, kje smo s C2 gumo in potem je prišel drugi trening in do takrat smo naredili nekaj izboljšav.«

»Za nas je manjši šok, kje smo končali. Za zdaj bomo vse skupaj vzeli z rezervo in še naprej skušali izvleči maksimum. Mislim, da naša hitrost na daljšo razdaljo ni niti malo blizu Red Bullovi, smo sicer bližje, čaka pa nas še veliko dela.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
F1Lover02.03.2024 15:13
Ker ga ne maram preveč pa sem tokrat zadovoljen z njegovo izjavo in upam, da se ne moti, da so daleč od Red Bulla.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija