Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Zelo ponosen na ekipo

Christian Horner
Zelo ponosen na ekipo
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
02.03.2024 21:19

Po odličnem rezultatu na prvi letošnji dirki je vodja ekipe Red Bull Racing Christian Horner več kot zadovoljen.

Urša Prosenjak HB Press

»Odličen nastop celotne ekipe, zelo dobro izpeljana dirka, izjemen tempo obeh dirkačev. In seveda najboljši možen rezultat z vidika točk za začetek sezone,« je bil Horner po dirki vidno navdušen.

Zelo je pohvalil vožnjo Maxa Verstappna, vključno z njegovim najhitrejšim krogom. »Upoštevati moramo, da je bil na mehkih gumah, ki nam jih je uspelo prinesti na dirko. Tudi Checo je bil zelo dober. Tako zelo sem ponosen na ekipo.«

Ekipa pa se že pripravlja na prihodnjo soboto, ko bodo poskušali ponoviti uspeh v Džedi. »Pričakovati je precej višje temperature, poleg tega je tam ulična dirka, kar pomeni drugačen izziv. Tukaj je precej edinstveno, površine so edinstvene, zato ne moremo sklepati preveč zgolj na podlagi ene dirke.«

»V napredku ekipe se opazi precejšen razvoj, oblikovalci in celotna ekipa so opravili odlično delo, niso počivali na lovorikah, trudili so se do meja zmožnosti, premaknili so meje mogočega in tako lahko vidimo veliko inovativnih zamisli na dirkalniku,« je še dodal.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
F1Lover03.03.2024 16:21
Bravo ekipa, odličen uvod v sezono.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija