Nova ljubezen Landa Norrisa?

Ugibanja
Nova ljubezen Landa Norrisa?
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
16.04.2024 03:20

Landa Norrisa zadnje čase pogosto opažajo v družbi portugalske igralke in manekenke Margaride Corceiro, ki je bila do lanskega poletja dekle nogometaša Joaoa Felixa. Norris je svojo zadnjo znano zvezo končal septembra 2022.

Urša Prosenjak HB Press

Skoraj 22-letna Margarida Corceiro je sodelovala je v več televizijskih oddajah in ima 1,8 milijona sledilcev na Instagramu, nekatere njene objave pa je mogoče razumeti, da je v njenem življenju nov moški. V istem času so jo opazili poleg Norrisa na teniškem turnirju.

Pred tem je bila v zvezi z nogometašem Joaom Felixom, ki je igral za Benfico, Athletico Madrid, Chelsea in zdaj Barcelono. Zvezdnik ima 37 nastopov za Portugalsko. Njuno razmerje naj bi se končalo maja 2023. Norris je medtem hodil s portugalsko manekenko Luisinho Oliverio, vendar se je par septembra 2022 razšel. Oliveria je aktivna v modni industriji in ima približno 370.000 sledilcev na Instagramu, daleč za Norrisovim 7,8 milijona sledilcev. Pred njo naj bi se dobival z ukrajinsko manekenko Katerino Berežno, za katero se je govorilo tudi, da je v zvezi s Pierrom Gaslyjem.

Norris sicer za zdaj še ni potrdil domnev medijev, da se med njim in manekenko nekaj plete. Ko so ga o tem povprašali, je rekel. »Počnem lahko kar hočem. Smešno se mi zdi, da se toliko govoric pojavlja samo zato, ker so me videli z nekom. Kot da ne morem imeti prijateljev, ne da bi sumili, da imam nekakšno razmerje.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija