Že tretji odhod iz Mercedesa

Spremembe
 Že tretji odhod iz Mercedesa
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
17.05.2024 23:43

Glavni aerodinamik Gioacchino Vino je zapustil Mercedes. To je že tretji član nemške ekipe, ki je odšel v zadnjem času.

Urša Prosenjak HB Press

Po tem, ko sta Mercedes zapustila Jerome D'Ambrosio in Loic Serra, ki odhajata v Ferrari, zdaj odhaja še Gioacchino Vino. Pri Mercedesu je bil od leta 2018 in je v oktobru 2022 napredoval v glavnega aerodinamika. Zdaj naj bi že pred vikendom v Imoli zapustil ekipo, ki je to tudi že potrdila.

Ni še uradno znano, ali bo Vino ostal v Formuli 1 in v katero ekipo bi v tem primeru odšel, ugiba pa se, da bi tudi on utegnil iskati zavetje pri Italijanih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
redbull18.05.2024 01:11
Če bodo tko delali kot zadnje 3 leta pri Mercedesu potem bo tako polom Ferrarija
Tinito18.05.2024 06:18
Imaš prav. Glede na uspehe mercedesa v zadnjih dveh letih, fereri ne bo pridobil nič posebnega..
kimikaze18.05.2024 09:43
Nima prav. Četudi je vsaj 50% možnosti, da se lahko zgodi kar napoveduje, je to še vedno samo brezsmiselno ugibanje Pretekli uspehi ekipe kot celote, lahko da prav nič povedo o sposobnostih posameznika, zato ocenjevati posameznika na podlagi preteklih rezultatov celotne ekipe in ugibati njegovo prihodnjo uspešnost, nima teže. Sicer smo se pa iz zgodovine lahko že mnogokrat prepričali, da so nekateri strokovnjaki v določenih ekipah navzven izgledali malo "manj sposobni", nakar so po prehodu v druge ekipe izkoristili ves svoj potencial. In seveda tudi obratno. "Zvezde" od katerih se je pričakovalo, da bodo transformirali novo ekipo, zaradi takšnih ali drugačnih razlogov, niso uspele izkoristiti svojega potenciala.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija