Se bo moral Sainz odločiti še pred koncem meseca?

Govorice
Se bo moral Sainz odločiti še pred koncem meseca?
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.05.2024 00:28

Carlos Sainz je trenutno še brez pogodbe in brez sedeža za naslednjo sezono. Zanj naj bi se zanimalo več ekip, med drugim Red Bull Racing, predvsem pa prihajajoči Audi. Slednji bi mu naj celo postavil ultimat.

Urša Prosenjak HB Press

Kot navajajo dobro obveščeni viri, naj bi Audi Sainza pozval k odločitvi do konca maja. Če se pred koncem meseca ne bo opredelil, ali želi voziti za Audijevo ekipo v Formuli 1, bodo svojo pozornost usmerili drugam in iskali drugega dirkača. Tega sicer niso uradno potrdili, da je španski dirkač, ki bo konec sezone zapustil Ferrari, njihova prva izbira. Zanj pa naj bi se zanimal tudi Red Bull, kjer je podaljšanje pogodbe s Sergiem Perezom le malo verjetno.

Pred dokončno odločitvijo bo bržkone Sainz počakal na razvoj dogodkov v avstrijski ekipi, v zvezi s katero se omenja tudi možnost odhoda Maxa Verstappna k Mercedesu, kar pa je svetovni prvak sam sicer zanikal. Če je Audi Sainzu res postavil rok za odločitev, bo izid znan že čez deset dni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
miata.knight22.05.2024 07:58
Max ne bo šel k Mercedesu, dokler ima avto za 4. ekipo.
F1Lover22.05.2024 21:45
Pri rdečih so se ušteli, ko so vzeli lh-ja za naslednje leto, ker postaja počasi odslužen dirkač. Bolj pametno bi bilo, če bi obdržali Sainza, ker je odličen dirkač in lahko še veliko pokaže.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija