Prijateljstvo dveh Avstrijcev

Nov začetek
Prijateljstvo dveh Avstrijcev
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
24.05.2024 22:03

Toto Wolff in Helmut Marko se vrsto let nista razumela. Zdaj se zdi, da vzajemna nenaklonjenost popušča in med dolgoletnima tekmecema se počasi vzpostavlja prijateljstvo.

Urša Prosenjak HB Press

Po napetem koncu sezone 2021 so se odnosi med Avstrijcema močno zaostrili, vse od začetka razburjenja v Red Bullu pa se situacija obrača v drugo smer.

»Zdaj sva si precej bližja. Kljub rivalstvu imava skupne vrednote, za katere se zavzemava. Po vsem, kar se je zgodilo v zadnjih mesecih, sva ugotovila, da razmišljava podobno,« je povedal Wolff.

Tudi Marko je priznal, da se je njun odnos izboljšal. »Napetosti, ki so bile med nama v zadnjih letih, so izginile. Slišal sem, da pravijo celo, da sva postala pobratima, toda to je že pretiravanje,« je dodal Red Bullov svetovalec.

Z novico o izboljšanju njunega odnosa pa so se pojavila tudi ugibanja o možnosti Markove selitve v Mercedes, kamor bi morda s sabo vzel celo Maxa Verstappna. Wolff bi nedvomno rad videl Marka v svoji ekipi kot novega Nikija Laudo. »To je lepo. Ampak je tudi zelo daleč do tega. Naš cilj je trenutno vnesti mir v ekipo in zmagati v prvenstvu, kar bo dovolj težko,« je bil Markov odziv na Wolffovo željo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija