Oconova nepremišljenost bo imela posledice

Alpine
Oconova nepremišljenost bo imela posledice
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
29.05.2024 00:13

Esteban Ocon se je po nepremišljeni potezi v prvem krogu monaške dirke znašel v nemilosti pri ekipi. Podpredsenik Alpina Bruno Famin opozarja, da bo njegovo ravnanje imelo posledice.

Urša Prosenjak HB Press

»Estebanovo ravnanje je bilo popolnoma nepremišljeno. Napravil je točno to, česar nismo želeli videti. Tam ni mesto, kjer bi napadal in zaprl pot svojemu ekipnemu kolegu. To ne bo ostalo brez posledic.«

Ta hip še ni znano, kakšne posledice ima v mislih. Govori se o prepovedi nastopa za Ocona v Kanadi, v tem primeru bi ga na naslednji dirki zamenjal Jack Doohan. Še verjetnejša in bolj dolgoročna posledica pa je lahko zaključek sodelovanja s koncem sezone. Takrat namreč Oconu poteče pogodba in obstaja verjetnost, da je ne bodo podaljšali.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Senna4Ever29.05.2024 07:35
Nikoli ni bil team player, precej egoističen pristop ima do moštvenih kolegov, praktično se je z vsakim zapel. Končno so to spoznali tudi pri Alpinu, zato bo brca konec sezone logična posledica takega ravnanja.
Neobremenjen29.05.2024 08:13
Saj fant zna biti hiter, če se mu karte poklopijo, o tem ni dvoma. Ampak tip, kar se tiče pristopa in pa samorefleksije, ni diht. Po moje se mu prav zaradi tega kariera v F1 zaključuje. Enostavno je pred vrati F1 kar nekaj dirkačev, ki so podobno hitri, pa znajo zraven tega igrati tudi moštveno igro. Tip pa tudi ni nek razvijalec, da bi bil zaradi tega vreden razmisleka.
Neobremenjen03.06.2024 14:23
Alpine je danes napovedal, da Oconu za naslednje leto ne bodo podaljšali pogodbe.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija