Varnostni avto odnesel zmago

Lando Norris
Varnostni avto odnesel zmago
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
09.06.2024 22:38

Lando Norris je obtičal za varnostnim avtom. Če mu je v Miamiju pomagal do zmage, mu jo je tu odnesel.

Artur Švarc

A McLarnov zvezdnik je dodal, da se ne bo pritoževal nad smolo.

Norris je bil v lepem vodstvu, ko je prišel na stezo varnostni avto in ker je ravno zamudil bokse, je potreboval cel krog, da je prišel do boksov, kar je tistim za njim, ki so šli naravnost v bokse, prineslo določeno prednost. Ko se je vrnil iz boksov, je padel na 3. mesto.

»Varnostni avto me je ujel, ravno drugače kot mi je pomagal v Miamiju. Sam sem odpeljal odlično, le smolo sem imel. Bilo je stresno, a hkrati tudi zabavno. Vodil sem, nabiral prednost. Vse je šlo v pravo smer, a Montreal je nekaj, na kar moraš vedno računati. Ne bom se pritoževal. Se zgodi, to je dirkanje,« je povedal Norris.

»Čestitke Maxu. Odpeljal je dobro dirko. Mi smo nabrali lepo število točk, To je to, avto je bil dober cel vikend.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
TommyGun10.06.2024 08:34
Ne bode v oči to, da mu je varnostni avto odvzel prednost in vodstvo. Bolj je problem, da so vodilni čakali tako dolgo, da so sploh razglasili varnostni avto. Stoječi avto je bil praktično počez steze in že en čas se je videlo, da se nebo premaknil. In potem še kar čakajo in čakajo. In potem ravno v trenutku kot Norris zapelje mimo boksov, dajo varnostni avto! Z takimi lapsusi vodstvo kroji razplet dirke in ne sam varnostni avto!
Neobremenjen10.06.2024 08:58
Itak. Kot da so nalašč čakali.
kolesarxy10.06.2024 09:01
Varnostni avto je vedno nekomu izboljšal ali poslabšal dirko. Tako pač je.
Neobremenjen10.06.2024 09:04
Sploh pa šport ne sme biti loterija, zato bi jaz (glede na to, da dotakanja goriva ni več in s tem izgovorov, da lahko komu zmanjka goriva), prepovedal menjavo gum med varnostnim avtomobilom.
Neobremenjen10.06.2024 09:07
Za tiste, ki so utrpeli predrtje gume, pa bi dovolil menjavo samo poškodovane pnevmatike, tako da iz tega ne morejo potegniti nobene nepoštene prednosti.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija