Anonimno sporočilo: Hamilton je žrtev sabotaže!

Mercedes
Anonimno sporočilo: Hamilton je žrtev sabotaže!
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
22.06.2024 00:43

Svet Formule 1 je že drugič v letošnji sezoni pretresla anonimna elektronska pošta. V sporočilu, ki ga je prejelo večje število ljudi v paddocku, vključno z nekaterimi novinarji, piše, da Mercedes sabotira Lewisa Hamiltona zaradi njegovega odhoda v Ferrari.

Urša Prosenjak HB Press

Avtor sporočila se ni podpisal, vendar trdi, da je zaposlen v ekipi. Mercedes to odločno zanika in trdi, da je sporočilo maslo Hamiltonovega navijača, ki je prepričan, da je vzrok šampionovih slabših rezultatov v primerjavi z Georgeom Russellom zamera, ki jo Toto Wolff goji do svojega zvezdniškega dirkača zaradi njegove odločitve za odhod.

Sporočilo še navaja: »Nekateri v ekipi nismo zadovoljni s sistematično sabotažo Lewisa, njegovega avta, njegove strategije gum, njegove dirkaške strategije in njegovega duševnega zdravja. Lewisa so izključili in v zakulisju se dogajajo stvari, za katere morajo ljudje izvedeti.«

»Postavljajte vprašanja in resnica bo prišla na dan. Vse je v podatkih in je zabeleženo. Vsi razen Bona in tistih, ki imamo radi Lewisa so na nevarni misiji, ki bi lahko ogrozila Lewisovo življenje, življenja ostalih dirkačev in bi lahko bila celo nevarna za javnost. Strategija hladnih gum je smrtna obsodba,« je še dodal pošiljatelj.

Hamilton je dejal, da o tem elektronskem sporočilu ne ve nič, Mercedes pa je zadevo vzel zelo resno. Poskusili so odkriti IP pošiljatelja, a jim do zdaj to še ni uspelo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija