Se Ricciardo že pripravlja na novo kariero po Formuli 1?

Načrti
Se Ricciardo že pripravlja na novo kariero po Formuli 1?
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.07.2024 18:46

Daniel Ricciardo se morda že pripravlja na novo kariero po Formuli 1. Podpisal je novo pogodbo o sodelovanju z verigo trgovin Dan Murphy's v Avstraliji, ki jim bo dobavljal svoje vino DR3.

Urša Prosenjak HB Press

Ricciardo je lansiral svojo znamko vina DR3 že leta 2021, zdaj pa je posnel humorno obarvano reklamo, v kateri oznani svoje sodelovanje s trgovinami Dan Murphy's in se pretvarja, da je narobe razumel dogovor – prepričan je, da bo prevzel celotno trgovino, v resnici pa so mu dodelili zgolj polico. Oglas trgovino tudi šaljivo preimenuje v Dan Ricciardo's.

Tokrat pa avstralski dirkač ni prvič nakazal, da zanj obstaja tudi življenje po Formuli 1. V maju je sporočil, da vstopa v svet filma in televizije. Postal bo izvršni producent pilotne epizode Downforce, komedije, ki spremlja dediča družinske dirkaške ekipe pri njegovi poti nazaj v družinski posel.

Sicer pa svojih načrtov za prihodnje leto še ni razkril. Njegov ekipni kolega Juki Cunoda je že podprisal z VCARB, sedež v Red Bullu, na katerega je upal, pa je dobil Sergio Perez. Namiguje se sicer, da bi ga lahko Ricciardo nadomestil, če se Mehikančevi rezultati ne izboljšajo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija