EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Predstavitve formule ena 2018
Animacije namesto pravih dirkalnikov
Ekipi Williams in Haas sta predstavili svoja dirkalnika za sezono 2018. A res? Ne povsem, kajti priča smo bili le tako imenovanim renderjem oziroma upodobitvam. Zakaj nismo videli pravih dirkalnikov?
Žalostna realnost
Brez DRS ni prehitevanja
Formula ena ima težavo s prehitevanjem. Aktualni prvak Lewis Hamilton je to opisal na najbolj slikovit način, ko je izjavil, da če nimaš dirkalnika, ki je za sekundo hitrejši od tekmeca, potem je prehitevanje zelo težko izvedljivo.
Po Silverstoneu tudi Azerbajdžan
Dirka v Bakuju je predraga
Azad Rahimov, minister za šport Azerbajdžana, želi nova pogajanja, kajti politik meni, da je pogodba, ki jo je sklenil z nekdanjim šefom formule ena Berniejem Ecclestoneom, nesprejemljiva.
:: Video
Road to Belgium 2015 - necenzurirano
Avtomanija
Avtopokopališče na prvi dirki GT
Macau
Formjavula 1
Namerno zapeljal na drugi avto
Bizarno
Pet zanimivih zaključkov v Suzuki
:: SP DIRKAČI
1L.Hamilton363
2S.Vettel317
3V.Bottas305
4K.Raikkonen205
5D.Ricciardo200
:: SP MOŠTVA
1Mercedes 668
2Ferrari 522
3RedBull 368
4ForceIndia 187
5Williams 83

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija