Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Dvomi okoli KERS-a
Tudi McLaren ni prepričan
Garry Paffet je navrgel možnost, da tudi McLaren Mercedes na prvih dirkah ne bo nastopil s sistemom KERS.
Peter Žmak McLaren
11. januar 2009 | 19:56:22

Kljub temu, da razvoj sistema Srebrnim ni povzročal težav, je Garry Paffet na Autosportovem mednarodnem sejmu javnosti zaupal, da bi tudi njegova ekipa sezono lahko začela brez KERS.

»Govori se, da ima Ferrari težave s svojim sistemom KERS, toda nobenega zagotovila ni, kdo vse bo z njim sploh nastopal. Razvoj našega sistema poteka po načrtih toda ne morem reči ali bomo z njim zagotovo nastopili. KERS na čas kroga vpliva le do neke mere in ker je  nameščen v zadku dirkalnika poleg drugih komponent, obstaja možnost, da nastopimo brez kar bi nam omogočilo več manevrskega prostora pri nastavitvah dirkalnika, to pa lahko prinese več prednosti, kot uporaba KERS. Nismo se še dokončno odločili ali ga bomo uporabili ali ne,« je na Autosportovem srečanju v Birminghamu povedal Gary Paffett.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija