Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Uradno
Schumacher bo vozil v Valencii (dodano)
Čeprav je menedžer Michaela Schumacherja včeraj dejal, da Schumi zagotovo ne bo dirkal, je danes Ferrari oznanil, da je Schumi pripravljen zasesti sedež Felipeja Masse.
Dino Florjančič poleposition.at / Hasan Bratic
29. julij 2009 | 19:06:32

Po nekaj dneh špekulacij je zdaj iz ust Ferrarija in Schumacherja prišel pritrdilen odgovor: Michael Schumacher bo v Valencii vozil ob boku Kimija Raikkonena. Spomnimo, da je še včeraj Willi Weber, njegov menedžer dejal: »Nisem 100-odsotno prepričan, pač pa 200-odstotno prepričan, da Michael ne bo vozil. On želi vse narediti popolno, to pa bi bila igra na srečo in ne popolnost.«

Schumi bo takoj začel s treningom, ki naj bi ga do dirke v Valencii, ki je na sporedu šele čez slabe štiri tedne, spravil v potrebno fizično pripravo za dirko.

»Danes sem se sestal s Stefanom Domenicalijem in Luco di Montezemolom in skupaj smo se odločili, da se bom pripravil, da zamenjam Felipeja. To poglavje je bilo zame dolgo zaprto, vendar pa take situacije že iz zvestobe do moštva ne morem prezreti. Kot tekmovalec pa se veselim novega izziva,« pravi sedemkratni svetovni prvak, ki do zdaj za moštvenega kolega v formuli 1 še nikoli ni imel svetovnega prvaka.

Schumi dirkalnika F60 ni vozil še nikoli, nazadnje pa je bil v dirkalniku formule 1 aprila lani.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija