EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Briatore ali nihče
Webber bo brez menedžerja
Voznik Red Bulla bo v prihodnje sam svoj menedžer. Sodelovanje s Flaviom Briatorejem se je končalo s sodbo sveta Fie v zvezi z afero Crashgate.
Jure Božič Arhiv
24. september 2009 | 14:09:38

Dosmrtni pregon iz formule 1 Flavia Briatoreja ima vpliv tudi na nekatere voznike, kot so Fernando Alonso, Heikki Kovalainen in Mark Webber, ki spadajo pod okrilje Briatoreja. Sodba Fie pa pravi, da nihče od voznikov ne bo dobil super licence, če bo sodeloval z nekdanjim šefom ekipe Renault.

"Enajst let sem že pod okriljem Flavia. Pogodbe, ki sem jo sklenil z njim, nisem videl že deset let. Zaupam mu in najino sodelovanje je bilo sijajno, zato ne bom z nikomer drugim sodeloval." Namesto tega bo sedaj sam svoj menedžer, podobno kot njegov moštveni kolega Sebastian Vettel. Naslednja pogajanja so tako ali tako na vrsti šele v prihodnjem letu, saj je Avstralec leto svojo pogodbo z Red Bullom podaljšal za nadaljnje leto.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati na forumu.

Vsa vprašanja naslovite na info@f1magazin.com.
Zadnji komentarji
Sicer res odlična dirka za Pereza, tu ni kaj za dodat. Vendar on je zopet eden tistih tipov dirkača, ki ima cc
Max-u tu manjkajo izkušnje. Že lani če se ne motim, je precenil situacijo pri prehitevanju Masse. Je pa možno
HAM je sekal takrat ko je bil Riki v boxih. Ampak v tisti šikani so postavljeni ležeči policaji, zato mora dir
Zadnje teme na forumu
Facebook