EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Petrov drugi dirkač Renaulta
R30 v tradicionalnih barvah
Vitaly Petrov bo danes ob predstavitvi ekipe Renaulta potrjen za moštvenega kolega Roberta Kubice. R30 bo obravan v tradicionalno črno-rumeno.
Peter Žmak Renault
31. januar 2010 | 12:42:58

Petrov bo postal prvi ruski dirkač v zgodovini formule 1, moštvu pa bo pripeljal okrog 10 milijonov evrov sponzorskega denarja. Lanski podprvak serije GP2 bo četrti dirkač iz tega prvenstva, ki bo letos debitiral v formuli 1.

Še pred predstavitvijo dirkalnika pa smo izvedeli, da bo Renault R30 odet v črno-rumeno kombinacijo z dodatki rdeče (na sliki je Renault R29, odet v letošnjo barvno kombinacijo), ob predstavitvi dirkalnika pa bodo razglasili sodelovanje z novim tehničnim partnerjem DigiPen, tehnološim inštitutom za poučevanje računalniških znanosti.

Pri Renaultu so že pokazali tudi sliko dirkalnika R30, ki pa je na žalost pokrit, vendar je pod tkanino moč videti nos dirkalnika, ki močno spominja na Toyotin lanski dirkalnik.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija