EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Ecclestone želi več mladih dirkačev
V formulo ena naj pride tudi Mick Schumacher
Slovo Nica Rosberga in Jensona Buttna je za Bernieja Ecclestonea "razveseljiv dogodek". Šef formule ena pa želi v kraljevem razredu motošporta videti Micka Schumacherja.
Bojan Vrbnjak Arhiv
6. januar 2017 | 8:32:48

Po presenetljivem slovesu svetovnega prvaka Nica Rosberga, nemški navijači iščejo naslednjega zvezdnika te scene. Sprva so upanja slonela na Sebastianu Vettelu, ki si želi s Ferrarijem osvojiti svoj peti naslov. Nazadnje je v središče dogajanja prišel tudi Mick Schumacher, ki bo letos nastopal v prvenstvu formule 3 Euroseries in sicer za ekipo Prema.

"Za formulo ena bi bilo zelo dobro, če bi na štartu znova imeli ime Schumacher. Ampak nasploh, nova, mlada generacija dirkačev je zelo dobrodošla za naš šport," je za kolege iz Sportbild povedal Bernie Ecclestone. Mercedes je že vrgel oko na sina Michaela Schumacherja, kajti šef ekipe Toto Wolff bo pozorno spremljal predstave mladega dirkača. Morebiten hiter vstop v formulo ena ni izključen. "Če bo le približno tako dober kot njegov oče, zakaj ne," še doda Ecclestone.

Ime Schumacher bi lahko formuli ena prineslo večjo pozornost – predvsem v nemško govorečem okolju. Konec lanskega leta so se poslovili Rosberg, Button in Massa. Slednji bi se lahko – po mnenju mnogih je to že gotova stvar – znova vrnil, kajti Williams bo najverjetneje Bottasa oddal Mercedesu. Po mnenju Ecclestonea morajo sedaj to praznino zapolniti z zanimivimi osebnostmi. "Vesel sem, da so se poslovili po lastni volji. V preteklosti smo dirkače izgubili iz drugi razlogov. Ker so se pri nesrečah smrtno ponesrečili," se Ecclestone spominja preteklosti, kjer smo bili priča mnogim tragedijam. Iz tega razloga so zadnje upokojitve zanj "veseli dogodki". Ecclestone ima veliko razumevanje in spoštovanje do Rosbergove odločitve, ki se je upokojil po osvojitvi naslova. "Naslov ima sedaj v svojem žepu. Zakaj bi moral nadaljevati? Jaz ga v celoti razumem."

Britanec pa še doda: "V tem, ko je sprejel tako korajžno določitev, je tudi pomagal formuli ena." Pot, katero je izbral Rosberg, iz vidika Ecclestonea kaže na to, da ima na ramenih pametno in inteligentno glavo. "Kako naj mu zamerimo, da želi sedaj v svojem življenju početi nekaj drugega? To je zame določitev odraslega človeka." Da Lewis Hamilton sedaj ne bo imel možnost za revanšo, to po mnenju Ecclestonea ni Rosbergov problem.       

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
skyward
Oh, ta nepotizem.
6.1.2017 11:23:32

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija