EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Mika Hakkinen potrjuje
Mercedes se pogaja z Bottasom
Mika Hakkinen je kot svetovalec Valtterija Bottasa zelo vesel, kajti Mercedes mora mladega Finca kupiti iz veljavne pogodbe z Williamsom.
Bojan Vrbnjak Arhiv
9. januar 2017 | 10:42:40

Potem ko smo bili na začetku priča špekulacijam, da naj bi Pascal Wehrlein pri Mercedesu zamenjal Nica Rosberga, pa je sedaj glavni favorit za drugi sedež srebrnih puščic Valtteri Bottas. Finec, ki je dolgo spadal pod okrilje šefa Mercedesa Tota Wolffa, ima tačas še veljavno pogodbo z ekipo Williams. Britanska ekipa mora v primeru odhoda mladega Finca imeti na razpolago odgovarjajočo zamenjavo, ki bo zadovoljila tudi številne sponzorje.

Prvotno je Mercedes želel, da naslednika svetovnega prvaka Rosberga predstavi še pred koncem lanskega leta, toda iz te moke ni bilo kruha. Situacija na trgu dirkačev zahteva intenzivna pogajanja. Kar v prevodu pomeni, Bottasa morajo kupiti za ustrezno ceno. Ali bo v okviru tega posla na račun Williamsa nakazan le denar, ali pa bo Mercedes tudi spustil ceno svojih pogonskih enot, pa je tačas še nejasno.

"Za nekega dirkača ne bi moglo biti boljše, gre za sanjsko situacijo," je za finske kolege iz MTV Sport povedal Mika Hakkinen. "Obstajajo veljavne pogodbe," tako nekdanji svetovni prvak, ki je skupaj s partnerji medtem prevzel menedžment Bottasa. "počakati moramo, kaj se bo zgodilo. Odločitev pa ni na moji strani." S temi besedami Hakkinen namiguje, da ima Mercedes konkretno ponudbo. Bottas je bil še pred koncem lanskega leta na obisku v Brackleyu.   

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
20 milijonov Williamsu ter 10 Bottasu, a je tako težko. Pa še bonuse za dosežene točke.
9.1.2017 12:18:12
duss
10 mio za Bottasa? V tem primeru vidim samo dve opciji. Ali je on res (tako) dober, ali vsi ostali totalni poden. Prve opcije nebi komentiral, sem pa skoraj prepričan, da vsi ostali niso tako slabi.
9.1.2017 21:21:53
hubertfast
Vse skupaj je malo več kolikor bi jih stal Rosberg na eno leto. Mogoče ni problem denar temveč dolžina Bottasove pogodbe. Ziher mu Mercedes ponuja eno leto, da si odpira morebitna vrata za Vettla,ki bo recimo 2018 na voljo. Bottas si pa želi vsaj 2, če ne celo 3 leta. Kaj menite?
10.1.2017 10:43:08

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija