EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Ross Brawn
Formula ena potrebuje petletni načrt
Za nekdanjega šefa ekipe formule ena Rossa Brawna kraljevemu razredu motošporta manjka vodilo za prihodnost. Do sedaj se je preveč reagiralo in premalo delovalo za dosego cilja.
Bojan Vrbnjak Arhiv
9. januar 2017 | 11:44:08

Formula ena se bo v letošnji sezoni predstavila v novi zunanji podobi. Dirkalniki bodo med drugim imeli širše pnevmatike in občutno večji podtlak in s tem bi naj poskrbeli za večji spektakel. Ali je to vsesplošno zdravilno sredstvo za čase, v katerih formula ena konstanto izgublja gledalce? Strokovnjaki, navijači in tudi zunanji opazovalci so si pri tem neenotni. Nekdanji šef ekipe Ross Brawn meni, da bi morali za občutno izboljšanje stanja imeti načrt z jasnimi strukturami.

"Nujno bi potrebovali takšen načrt. Zares me frustrira, da nikoli ne dobimo takšne smeri potovanja formule ena," je bil za kolege iz ESPN kritičen Britanec. Ime Rossa Brawna je bilo v zadnjem času pogosto povezano s špekulacijami okrog bodoče strukture formule ena pod novim večinskim lastnikom Liberty Media. Toda v tem času je Bernie Ecclestone še vedno edini, ki krmili celotno sceno. In šef formule ena nadaljujejo svojo delo kot doslej.

"Osebno menim, da se preveč reagira," tako Brawn. "Prepričan sem, da bi bilo za formulo ena dobro, če bi enkrat izdelali strukturni načrt, ki bi veleval, kje se želimo nahajati v treh ali petih letih. Bernie skrbi za šport in on ima zagotovo pod nadzorom komercialno plat. Njemu gre le za to, da maksimira pogodbe za ekipe in za solastnike." In ravno to ravnanje je za Brawna dokaj tuje.

"Moj stil je dejansko prav nasproten," tako nekdanji šef ekipe Mercedes in tehnični direktor ekipe Ferrari. "Sam imam strukturen in pragmatičen pristop inženirja. Mogoče pa je tudi moj način napačen," pravi Brawn, ki je svoje ideje tudi večkrat predstavil Ecclestoneu. "Verjetno sem ga s tem pogosto nerviral, ker sem stal za svojimi stališči, medtem ko drugi tega niso storili. Mogoče je, da sem ga s tem včasih tudi spravljal v nejevoljo," še doda Brawn.           

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
sr1
A bo Brawn nasledil Ecclestonea?
10.1.2017 0:26:19

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija