EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Vroča govorica
Paddy Lowe naj bi zapustil Mercedes
Po poročanju britanskih medijev, naj bi tehnični direktor Paddy Lowe zapustil Mercedes. To lahko pomeni, da bodo govorice, da naj bi prestopil k ekipi Williams, meso postale.
Bojan Vrbnjak Arhiv
10. januar 2017 | 14:42:59

V formuli ena se zadeve dogajajo s svetlobno hitrostjo. Tudi v času zimskega premora. Če smo še malo prej poročali o tem, da se govori o tem, da bi lahko Paddy Lowe zapustil ekipo Mercedes in pristal pri Williamsu, kjer so v fazi generalne prenove, pa sedaj več britanskih medijev poroča, da naj bi Britanec zares zapustil ekipo Mercedes. Srebrne puščice te zadeve ne želijo komentirati, toda vse kaže na to, da se bo Lowe zares znašel v ekipi Williams in kot smo navedli že v predhodnem članku, zavzel dvojno vlogo. Spomnimo, da je bil Lowe že v zgodnjih 90-ih letih dejaven v Groveu.

Po slovesu Pata Symondsa, je Williams ostal brez šefa tehnikov, toda Lowe je pri Williamsu tudi v igri za mesto šefa ekipe. Mercedes pa naj bi se zavzemal za angažiranje Jamesa Allisona. Slednji je do sredine leta 2016 služboval pri Ferrariju, sedaj pa je prost na trgu "delovne sile".

Lowe je leta 2013 iz McLarna prestopil k tovarniški ekipi Mercedes in je bil eden izmed pomembnih ljudi ekipe, ki je med letoma 2014 in 2016 dominirala sceno formule ena in osvojila trikrat zapored tako moštveni kot dirkaški naslov prvaka. Uradne potrditve njegovega slovesa iz Brackleya pa tačas še ni.                                        

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija