EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Uradno
Pri Mercedesu potrdili: Lowe odhaja
Pri Srebrnih so malo prej potrdili, da Paddy Lowe odhaja iz ekipe.
Bojan Vrbnjak
10. januar 2017 | 18:59:33

Niso pa imenovali naslednika, le diplomatsko so zapisali, da ostaja tehnična struktura nespremenjena. Lowe je igral ključno vlogo pri osvojitvi treh dvojnih naslovov, pogajanja, da bi ostal pri Mercedesu, pa sta z Wolffom prestavila na čas po koncu sezone 2016.

A ker do dogovora ni prišlo, se Lowe od Mercedesa poslavlja. Odhaja za krmilo Williamsa, kjer bo nasledil Claire Williams, a na uradno potrditev od angleške ekipe še čakamo.

»Paddy je igral pomembno vlogo pri naših uspehih v zadnjih treh letih in pol in smo mu hvaležni za njegov prispevek v tem zspešnem poglavju Mercedesove zgodovine,« je zapisal Toto Wolff.

»Uspeh v F1 ni delo individualcev, pač pa v moči in tehničnih sposobnostih organizacije.«

Paddy Lowe je dodal: »Doživel sem fantastične uspehe in užival tri leta in pol pri Mercedesu in sodeloval z zares izjemnimi ljudmi.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija