EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Veliki pok tudi pri Renaultu
Šef ekipe Renault Vasseur odhaja
Frederic Vasseur zapušča Renault samo po letu dni službovanja na mestu šefa ekipe. Dvojno vodenje skupaj s Cyrilom Abiteboulom ni delovalo.
Bojan Vrbnjak Arhiv
11. januar 2017 | 11:24:05

Po Mercedesu, kjer se je poslovil tehnični direktor Paddy Lowe, smo priča naslednjemu odhodu, tokrat pri Renaultu. Ekipa je danes dopoldan sporočila, da jih s takojšnjim učinkom zapušča šef moštva Frederic Vasseur. Po poročanju medijev naj bi šlo za sporazumno ločitev. Slovo Vasseura pa ni tako presenetljivo. Že v lanskem letu smo bili priča govoricam o težavnem odnosu med njim in upravnim direktorjem ekipe Cyrilom Abiteboulom.  Vasseur je še po koncu lanske sezone za kolege iz Motorsport-Magazin.com povedal: "Nimam težav, če bova skupaj opravljala delo vodenja ekipe, saj se spoštujeva in najti morava vsak svoj položaj, na čem tudi delava. Jaz osebno s tem nimam težav," tako Vasseur o sodelovanju z Abiteboulom. Toda po besedah Kevina Magnussena, ki je ekipo Renault zapustil v smeri moštva Haas, pa to zveni povsem drugače. Po njegovih besedah nikoli ni bilo jasno, kdo je bil pri Renaultu njegov sogovornik.

Kdo bo naslednik Vasseura, ekipa Renault ni želela povedati, podrobni detajli o kadrovski zasedbi vodstva ekipe bodo podali šele na predstavitvi novega dirkalnika, ki bo ugledal luč javnosti 21. februarja. Do takrat pa velja: "Renault Sport Racing in ekipa formule ena bo še naprej pod vodstvom predsednika Jeromea Stolla in upravnega direktorja Cyrila Abiteboula."

Toda sodelovanje med Vasseurom in Renaultom ne bo v celoti prekinjeno. Kajti Francoz je ustanovil uspešno dirkalno moštvo ART in podjetje Spark, ki izdeluje šasije ta formulo E, v kateri pa nastopa tudi Renault. Vendar pa Vasseur v zadnjem času ni bil vpleten v dnevno dogajanje. "Sebastien Philippe vodi ART, Theophile Gouzin pa skrbi za Spark," je povedal Vasseur. Ali se bo sedaj znova ukvarjal s svojimi starimi projekti, ali pa bo Vasseur iskal nove izzive v formuli ena, pa je še negotovo.                                          

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija