EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Prepir pri Renaultu
Petelinji boj med Vasseurom in Abiteboulom
Frederic Vasseur, ki je odstopil, in Cyril Abiteboul sta si pri ekipi Renault očitno skočila v lase. Med obema alfa samcema ni bilo več harmonije.
Bojan Vrbnjak Arhiv
12. januar 2017 | 11:40:08

Po odhodu šefa ekipe Renault Frederica Vasseura, vse bolj kaže na to, da je pri francoskem moštvu v preteklem letu potekal petelinji boj med njim in upravnim direktorjem Cyrilom Abiteboulom. O njunem morebitnem težkem odnosu je bilo govora že tekom lanske sezone. Potem, ko sta obe strani še včeraj govorili o sporazumni ločitvi, pa je Vasseur danes kolegom iz Motorsport-Total.com pojasnil, da so obstajale interne napetosti. Seveda je Abiteboul takoj ukrepal in za kolege iz Infosport+ pojasnil.

"Nisva mogla več harmonično nadaljevati," tako Abiteboul. Očitno je med obema alfa samcema rumene ekipe obstajal razdor o filozofiji vodenja moštva, ki se je vedno znova pojavljal v dnevnem poslu in s tem zaviral napredek tovarniške ekipe. "Imeli smo občutek, da je to ta Frederica obremenitev," tako Abiteboul o Vasseuru, ki je pred tem vedno deloval v lastni režiji. "On potrebuje svoboščine, ki jih je vedno užival v svojem življenju."

Toda vodenje projekta formule ena velikega avtomobilskega koncerna pa je veliko prej lovljenje ravnotežja, kjer moraš včasih tudi stopiti nazaj, tako Abiteboul, da je za to nalogo pripravljen. "V prepletu, kjer nisi ne ustanovitelj in ne solastnik, in ki nosi neko drugo ime, so potrebni kompromisi. Ekipa Renault ni Frederic Vasseur moštvo in ne Cyril Abiteboul moštvo."         

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Očitno lastnik ni vedel zakaj se gre ☺. Žal mi je Manorja, očitno je z njim konec. Do 20.1 rabijo investitorja, ki ga ne bo, izdelava bolida pa stoji, saj razumljivo administracija tega ne pusti.
12.1.2017 15:30:35
Lotus_72
"Sta si skočila v lase", ki jih oba imata malo. Škoda. Mora z referencami slabši Cirli, kar lepo na dušo pihati lastnikom. Jaz ne vem. Ni ravno obet stabilnosti.
12.1.2017 19:33:25

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija