EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Max Verstappen opozarja
Je tudi sezona 2018 v nevarnosti?
Max Verstappen izraža bojazen, da bi lahko Red Bullu v letu 2018 grozila še ena sezona v drugi vrsti. Mladi Nizozemec zahteva napredek Renaulta.
Bojan Vrbnjak Arhiv
15. junij 2017 | 7:28:08

Trije odstopi na sedmih dirkah in skoraj 100 točk zaostanka za trenutno vodilnim Sebastianom Vettlom – takšnega začetka v sezono 2017 si Max Verstappen zagotovo ni predstavljal. "Letos smo se želeli boriti za naslov prvaka, toda tačas smo daleč vstran od tega cilja," se je mladi Nizozemec po ponovnem odstopu na dirki v Kanadi jezil v pogovoru za nizozemsko televizijo Ziggo Sport. Verstappen je sedaj zaskrbljen tudi v pogledu na prihodnjo sezono 2018.

"Lahko jasno vidimo, da se je dirkalnik izboljšal," tako Max, ki pohvali napredek Red Bulla v zadnjih tednih. "Sedaj moramo čakati na večjo zmogljivost motorja," pa doda v isti sapi. In ravno to je točka spora. Pravzaprav je Renault večjo izboljšavo motorja napovedal za Kanado. Toda, kot smo že poročali, letos s strani francoskega proizvajalca ne bo nobene večje izboljšave.

"Renault je to obljubil," se jezi Verstappen, ki je v Kanadi odstopil zaradi težav z baterijo. Njegova jeza je povsem razumljiva, saj se je do tega trenutka nahajal na drugem mestu. "Letos od Renaulta nismo dobili veliko izboljšav, kar me skrbi tudi v pogledu na naslednje leto," opozarja Verstappen. Kajti eno je gotovo: Bolj bo Renault na koncu zaostajal za Mercedesom in Ferrarijem, toliko večji korak bodo morali narediti v letu 2018.

In očitno Verstappen dvomi v to, da bo Francozom preko zime uspelo doseči ogromen napredek. "Želim zmagovati in prepričan sem, da je ekipa v stanju se boriti za zmage," pojasni 19-letnik. Njegov začetek letošnje sezone je pravi polom, njegov moštveni kolega pa je s tremi uvrstitvami na stopničke vsaj v neki meri ublažil škodo.

Kljub temu pa ima Red Bull v prvenstvu že več kot 100 točk zaostanka za Mercedesom in Ferrarijem. Šef ekipe Christian Horner je nazadnje Verstappna opozoril, da naj se pomiri. "Njegov čas bo prišel," je povedal Horner, brez da bi pri tem navedel, kdaj bo temu tako. Izjave Verstappna pa dajejo slutiti, da ne želi več pretirano dolgo čakati.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Naj Ferrari seže v žep in ga odkupi namesto podaljšanje Rajca.
15.6.2017 14:26:16
sr1
A baterijo jim tudi Renault dobavlja? To bi si pa že lahko sami zrihtali, da ne bo čisto za vse Renault kriv.
15.6.2017 22:26:28

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija