EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   McLarnova ločitev od Honde
Je to že zaključena zadeva?
Nekdanji tehnični šef ekipe Toyota Mike Gascoyne iz vedno bolj ostre izbire besed zaključuje, da se je McLaren miselno že poslovil od Honde.
Bojan Vrbnjak Arhiv
16. junij 2017 | 12:19:10

Nekdanji oblikovalec formule ena Mike Gascoyne, med letoma 1989 in 1990 je služboval v vetrovniku McLarna (preden je delal za ekipe Tyrell, Sauber, Jordan, Benetton, Toyota, Force India in Caterham), je prepričan, da se je njegov nekdanji delodajalec že odločil glede ločitve od motornega partnerja Honde. Gascoyne to izključuje iz vedno bolj ostrih besed šefa McLarna Zaka Browna, ki je pred dirko v Montrealu v intervjuju za Reuters prvič omenil predčasno prekinitev partnerstva z japonskim proizvajalcem.

"Retorika je bila na zadnjih dirkah zelo kritična," je za kolege iz Sky Sports F1 analiziral Gascoyne. "Meni zveni to kot da je zadeva že zaključena. Verjetno čakajo le še na pravi trenutek, da to tudi uradno obelodanijo." Britanec namreč opaža veliko spremembo pri izbiri besed proti Hondi in japonskemu proizvajalcu ne pripisuje dobrih obetov. Zaradi tega je ločitev le še vprašanje časa.

To se pokriva s poročili, ko naj bi se solastnik McLarna Mansour Ojjeh v okviru dirkaškega konca tedna VN Kanade sestal z Mercedesovima možema Toto Wolffom in Nikijem Laudo in kjer naj bi tekla beseda o bodočem sodelovanju. Po poročanju kolegov iz Motorsport-Total.com, je bil Lauda glede takšnega dogovora dokaj skeptičen, toda očitno naj bi se obe strani sedaj vendarle dogovorile, da se lahko vse ovire, ki so stale na poti do ponovnega sodelovanja, odstranijo.                       

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Mitja Bonča
Srčno upam, da bo temu tako. Hondi pa več sreče kdaj drugič. Pa upam, da jim ie bila to dobra šola za naprej, da ne bodo samo spli na lovorikah iz konca 80ih in začetka 90ih let.
16.6.2017 13:38:19
Gazibo2
Važno da je novi civic dober in da ga bomo lahko mi vozili.
16.6.2017 14:32:31
hubertfast
Če v teh par dirkah do spaja res ne bo viden ogromen preskok, bo drugo leto McLaren Mercedes, to še sam povem iz prve roke.
16.6.2017 14:57:06
tadejkrze
Z dežja pod kap, praviš?
16.6.2017 16:27:36

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija