EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Nova ekipa?
Kitajci prihajajo
Prihodnje leto bi lahko spet imeli 11 ekip, po pisanju AM&S Kitajci že sestavljajo svojo ekipo.
Artur Švarc
16. junij 2017 | 17:23:00

To je v Kanadi potrdil tudi Christian Horner, šef Red Bulla: »Nekatere naše uslužbence so poklicali neki ljudje in jih vprašali, če jih zanima delo za novo ekipo.«

Pri Liberty Mediji niso dobili nikakršnega povpraševanja, je povedal Ross Brown in dodal, da do 2020 tako ali tako ne bo sprememb delitve denarja. FIA je po bankrotu Manorja zadržala 11. licenco, po njihovih besedah je zanimanja veliko, vendars so pogoji za vse enaki – 20 milijonov dolarjev pologa in zagotovilo, da je finančna konstrukcija dovolj dobra, da bodo v F1 zdržali vsaj pet let.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matjazh
Si upam trditi, da v kolikor res pride kitajska ekipa v F1, bodo dobili motorje praktično zastonj. Kitajski trg je pač prepomemben za vse štiri proizvajalce pogonskih enot....
16.6.2017 19:37:05
Mitja Bonča
Zakon!
16.6.2017 20:04:28

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija