EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Nico Rosberg
Moja kariera je končana
Nico Rosberg zagotavlja, da je njegova odločitev o dirkaškem pokoju dokončna in da se v nobenem primeru ne namerava vrniti v formulo 1.
Matej Natek
18. junij 2017 | 9:19:07

Toto Wolff je pred slabim tednom dni, ko se je karavana formule 1 nahajala še v Montrealu, sedmi sili zaupal, da ni povsem prepričan, da je Rosbergova odločitev za dirkaški pokoj res dokončna. ''Star je komaj 31 let. Še vedno je mlad. Mogoče si še premisli,'' je tedaj dejal Wolff. Toda iz te moke vendarle ne bo kruha, saj se je v zvezi s tem oglasil kar Rosberg. Aktualni svetovni prvak pa je bil v pogovoru za Sport Bild jasen: ''Moja kariera je končana. Vesel in ponosen sem na rezultate in uspehe, ki sem jih imel.''

Rosberg poleg tega izključuje tudi možnost, da bi po vzoru Jensona Buttona, ki je v Monaku zamenjal Fernanda Alonsa, tudi sam nastopil na zgolj eni dirki, če bi bilo to potrebno. ''O tem sploh nisem razmišljal. Torej najbrž ne,'' je bil neposreden nemški dirkač.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Dynisco
Temu je pa res vse dol padlo, ko je pokasiral naslov
18.6.2017 15:35:21
leteci_kranjec
zakaj Američani ne marajo F1? zato, ker so lahko po koncu dirke najkasneje naslednji dan doma z družino. pa to velja za vse profesionalne lige. cel svet obkrožijo, vidijo pa samo strop hotelske sobe...
18.6.2017 21:38:58

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija