EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Petek - 1. trening
Bottas pred Hamiltonom
Začel se je tudi vikend v Silverstonu, Mercedesov dvojec pa je prvi trening odpeljal najhitreje.
Artur Švarc
14. julij 2017 | 13:26:48

Bottas je na mehkih gumah odpeljal 1:29.106, kar je bilo 0,078 sekunde bolje od moštvenega kolega Hamiltona. Vodilni v prvenstvu, Vettel, je bil šesti, je pa poskušal novo zaščito za dirkača. Ferrarijev dvojec se je dolgo časa boril z obema Red Bulloma za mesta za Mercedesoma, tretje in četrto pa je vseeno pripadlo Verstappnu in Ricciardu, Vettel pa je za Bottasom zaostal že za 1,4 sekunde, Nemec je v Beckettsu tudi zavrtel Ferrarija in pri tem pošteno zradiral gume. Alonso, ki je končno dobil (zaenkrat še) Hondin motor V3, je bil osmi, pred njega je skočil še Kvjat s Toro Rossom. Med Vandoorna na desetem mestu, ki je za Alonsom zaostal le pol sekunde, se je vrinil še Massa.

Videli smo tudi gostujoče dirkače – Antonio Giovinazzi je z Magnussenovim Haasom osvojil 17. mesto, pol sekunde je zaostal za moštvenim kolegom Grosjeanom. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija