EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   VN Velike Britanije
Tudi Ricciardo 5 mest nižje
Potem, ko je postalo včeraj jasno, da bo moral dirko za VN Velike Britanije pet mest nižje začeti Valtteri Bottas, je danes enaka usoda doletela še Daniela Ricciarda.
Matej Natek
15. julij 2017 | 11:09:45

Red Bullovemu dirkaču je bilo namreč v petek zvečer potrebno zamenjati menjalnik, kar pa se je zgodilo pred šesto zaporedno dirko, zaradi česar tudi omenjena kazen. Ricciardo, ki je včerajšnja prosta treninga končal na četrtem oz. šestem mestu, bi se kazni izognil zgolj v primeru, če zadnje dirke ne bi odpeljal do konca, kar pa se seveda ni zgodilo. Sama okvara menjalnika je bila sicer odkrita med pregledom, ki ga je moštvo opravilo po koncu drugega prostega treninga.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija