EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Sebastian Vettel
Hamilton je že cel vikend zelo močan
Sebastian Vettel priznava, da na današnjih kvalifikacijah ni imel možnosti, da bi premagal Lewisa Hamiltona.
Matej Natek
15. julij 2017 | 16:54:18

Sicer je imel Vettel po prvi rundi hitrih krogov zgolj slabi dve desetinki zaostanka z Hamiltonom. Toda slednji je nato odpeljal naravnost sanjski krog in svojega velikega tekmeca ugnal z več kot sedmimi desetinkami sekunde razlike. Za nameček pa je nemški dirkač pri tem zaostal še za Kimijem Raikkonenom. Kljub temu pa ostaja pred jutrišnjo dirko optimističen: ''Predzadnji krog je še bil premagljiv, nato pa je razlika le še narasla. Mislim, da je bil 'pole' danes popolnoma v Hamiltonovi lasti. Za jutri pa vedno obstaja možnost, da mi ga uspe prehiteti. Videli bomo torej, kaj se bo zgodilo. Naš cilj je, da ga postavimo pod pritisk. Že cel vikend je namreč jasno, da je zelo močan. Kljub temu pa menim, da je bil današnji dan za nas pozitiven.''

''Moje gume tokrat niso bile takšne kot bi morale biti. V moštvu bi morali videti, da sem se že v pripravljalnem krogu znašel v prometu, med tremi ali štirimi dirkači. Ni bilo idealno, a kljub temu smo prišli do solidnega rezultata. Najpomembneje je, da je dirkalnik dober, da nam ga je uspelo za danes izboljšati, bolje pa bi moralo biti tudi jutri,'' je še povedal Vettel.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija