EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Lewis Hamilton
V takšnem vremenu sem odraščal
Lewis Hamilton je bil potem, ko mu je uspelo že petič osvojiti najboljši startni položaj pred domačimi navijači, razumljivo zelo zadovoljen. Kljub temu pa povsem miren po koncu kvalifikacij ni mogel biti.
Matej Natek
15. julij 2017 | 19:16:01

Razlog za to tiči v dogodku, ki se je pripetil na začetku zadnjega dela kvalifikacij. Hamilton, ki se je takrat ravno pripravljal na svoj prvi hiter krog, pri tem ni opazil, da se mu približuje Romain Grosjean. Za nameček pa Anglež Haasovega dirkača sploh ni opazil, zaradi česar je dal slednji javnosti, preko radijske zveze takoj vedeti, kaj si misli o Hamiltonovi potezi. Nekaj časa posledično ni bilo jasno, če bo Hamilton sploh smel obdržati prvo mesto. Na njegovo srečo pa se komisarji niso odločili za kazen. Seveda mu je sedma sila takoj po koncu kvalifikacij v zvezi s tem namenila nekaj vprašanj. Hamilton pa je vse skupaj pokomentiral tako: ''Ravno začenjal sem svoj krog, Valtteri, ki je bil spredaj, pa si je skušal – tako kot vsi – pripraviti prostor. Za menoj je bil eden izmed dirkačev Force Indije, ki pa je nato zavil v bokse, zaradi česar sem sklepal, da za menoj ni nikogar več. Toda dobesedno v trenutku, ko sem stopil na plin, sem za seboj nekoga zagledal. Ne vem, če sem mu bil v napoto. Če je temu tako, se za to opravičujem. Moštvo mi ni ničesar sporočilo. Mislim pa, da sem se ravno izognil temu, da bi ga oviral. V vsakem primeru pa moram še pogledati sporočilo.''

Hamiltona sicer po zaslugi današnjega 67. najboljšega startnega položaja v karieri, od rekorda, ki je v lasti Michaela Schumacherja, loči le še en 'pole'. Seveda pa je bolj kot o tem razmišljal o odličnem izhodišču za jutrišnjo dirko: ''Kvalifikacije so bile, kot vedno, kar težavne. Še posebej zaradi dežja, toda to je vreme v kakršnem sem odraščal, zaradi česar sem se počutil zelo domače. Ko pa se je enkrat posušilo, sem lahko v celoti izkoristil gume. Zadnji krog je bil posledično fantastičen. Takšne razlike sicer nisem pričakoval, si pa česa takega vedno želiš. Občutek je torej definitivno izjemen, sam pa sem zelo ponosen.''

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija