EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Aktualni zaposlitveni oglasi v moštvih F1
Ne glede na dejstvo, da smo sredi sezone, moštva v formuli 1 nenehno iščejo nove moči. Vsem tistim, ki morda imate željene kvalifikacije in bi se želeli preizkusiti v ekipi formule ena, posredujemo nekaj nedavnih objav.
Marko Hanželič
16. julij 2017 | 9:55:59

Pri Red Bullu tako iščejo CMM (Coordinate Measuring Machine) nadzornika za delo v nočni izmeni, kar prinaša obilo izzivov na področju pregledovanja posameznih komponent in sestavnih delov. Hkrati bo vaša naloga, v kolikor vas sprejmejo, delo z zunanjimi in notranjimi dobavitelji ter nadzor kakovosti materialov. Pričakujejo obilico znanja, samoiniciativnost, sposobnost dela pod pritiskom, fleksibilnost in po možnosti poznavanje dela po zahtevah certifikata ISO9000.

Pri Mercedesu pravkar iščejo skupinovodjo na področju aerodinamike, od katerega se pričakuje, da bo vodil in inspiriral skupino razvojnikov, ki delajo na določenem delu avtomobila, kar pomeni obilo dela v vetrovniku in seveda tudi oblikovanja. Pričakujejo vodstvene sposobnosti, učinkovitost, mentorstvo in izkušnje s podobnih projektov.
Pri Williamsu imajo odprta kar dva razpisa, in sicer za razvijalca programske opreme, ki se lahko spopade z kompleksnostjo aerodinamičnih modelov, še pred njim pa procesorja podatkov, ki se bo ukvarjal z matematičnim modelom razvoja aerodinamike Williamsovega dirkalnika.

Še več prostih delovnih mest imajo pri Haasu, kjer iščejo kar štiri strokovnjake, ki se bodo v Parmi ukvarjali z aerodinamiko dirkalnika.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
macolar
Ferrari ima razpisano delovno mesto za nekoga da bo poslušal Vettlovo nerganje, pravtako potrebujejo strokovnjaka za leve gume
16.7.2017 15:35:54
hubertfast
Haha, kaka blamaža danes Ferrari 😂
16.7.2017 15:39:57
tadejkrze
Tudi Mclaren bi rabil razpisati kakšno delovno mesto, razen če pač uživajo v zadnjih mestih?
16.7.2017 15:40:36
raptile
blamaža je to da šunka nikol kazni ne dobi
16.7.2017 15:41:35
macolar
Vandoorne ni bil ravno zadnji - ??, se pa strinjam da bi definitivno morali nardit razpis za nov motor, oz. najeti Freda Flinstonesa ki bi verjetneje avto poganjal hitreje kot pa Hondino skropucalo.
16.7.2017 15:44:38
tadejkrze
Če se vam pa enajsto mesto zdi kot zmaga, pol ste pa res skromni
16.7.2017 15:47:45
macolar
Ja, če se ti 11sto mesto zdi zadnje pa tudi ni nekaj vredu , ampak ob Hondi je skromnost edina stvar ki jo lahko pričakujemo - treba je bit realen - je pa dejstvo da ker je prišel do konca bo nekaj na motorju pihnilo naslednjo dirko.
16.7.2017 16:01:13

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija